elliner

2011-09-30
08:58:47

Hej på er alla kämpar...
Idag ska jag åka till min nya ort. Det är nämligen så att jag ska börja plugga i Hallsberg. Och idag drar jag dit för att kika in min nya "lägenhet" o.s.v.. Kommer vara dä hela dagen (då det tar 4h med tåg dit... suck..).. Ska försöka blogga lite om olika saker... frestelser kommer nog det finnas gott om idag då jag åker med en vän som säkert kommer att sitta att proppa i sig godheter =) Dessutom så jobbar jag annars som tågvärd och det är "mina" egna tåg jag åker på.. Så personalen på det tåget kommer säkert försöka bjuda på en massa :(
Men nej, en Loka/vatten för mig då :) Måste skynda mig, sitter och skriver alldeles för länge nu, kommer få brottom =) men tror jag ska ta me datorn eller åtminstona iPaden så jag kan "mobil"blogga så ni får höra!

Det var INGEN som ville veta mina smygresultat, intressant ;) Då håller jag dom för mig själv till på söndag då de riktiga resultaten kommer :)

Ni får ha det bäst och kämpa på alla där ute, kan jag, KAN NI!!!! :)

2011-09-29
21:28:48

Jaa..
Varför jag går på ren kur är i princip bara av en anledning och den är att när man äter så lite kolhydrater som man gör med ren kur så kommer man in i något som heter ketos och då förbränner man mer automatiskt =) Det är otroligt svårt, men jag kommer lyckas.... Jag har tänk att gå på ren kur tills den 22/10 (jag sade innan att jag hade ångest över lördagens middag, den blev flyttad till den 22a, JIPPIE?).. För då blir det en trerätters middag. Men hur mycket tror ni att jag kan gå ner på tre veckor med ren kur?


Lite tråkigt nu att jag har sjukt ont i magen, ska ta en extra shake tänkte jag :) Plus att jag är förkyld, så för alla er som är nyfiken på hur soppan smakade, jag kan rent ut sagt säga att jag inte vet, för den smakade ingenting.. Det kanske är bra att vara förkyld för sopporna brukar inte vara så goda (Xtravagazas sparris och grönsakssoppa är faktiskt sjukt god. inte bara för att vara en sådan soppa, utan den är GOD) Är ni lika nyfikna som mig på hur mycket jag har gått ned sedan jag började? Jag har fuskvägt mig idag... Vill ni veta vad de låg på? ;)


NU: SHAKE!!

2011-09-29
19:44:56

Okej...

Det enda jag tänker på är MAT?!?! på dag 4?? Pusha mig??? Hjälp mig? :(

2011-09-29
15:07:00

....

2011-09-29
14:51:45

Dag 4.
Har inte hunnit känna något sug än för annat idag. Pga de känslomässiga känslorna, kanske skönt för min diet? Men hungrig är jag nu så jag ska ta en shake och sedan cykla till affärn (gratis motion, alltid bra :)) och hämta ut modifast för att få äta varm soppa till middag. Synd lite bara att jag har gått och blivit förkyld så kanske inte känner smaken så mycket, men hoppas :) hejja hejja hejjaaaaaaaaaaaaa

2011-09-29
14:18:42

Hämta..
Ficm min Avi idag, ska hämta ut lite Modifast... SKOJJ OCH GOTT :D

 

2011-09-29
12:51:01

.....
bloggar lite senare, var otroligt jobbigt på begravningen.. Ni förstår nog..

2011-09-29
09:42:15

Lite mindre rolig dag..
Vaken lite tidigare än jag brukar... Det är så att jag ska på begravning, otroligt ledsamt.
Min fina kollega som jag tyckte så mycket om avled för 3 veckor sedan, något jag aldrig
kunde i min vildaste fantasti tänka mig .. Man tror inte riktigt att det är sant.
Uppdaterar lite senare idag, är väl borta ett litet tag, den är kl 11 så jag vet ej hur länge
den varar....

Hoppas ni kämpar på, för det gör jag... Dag 4...

2011-09-28
23:31:29

Just ja...
Jag tänkte ha min vägning på söndagar så... På söndag morgon kommer svarena hur veckans bedrifter har gått :)
Jag hoppas på så mycket resultat som möjligt och tänker jag på mitt mål blir jag alldeles glad och varm ;D Har ni något tips till mig vad jag ska skriva om? :) om det är något speciellt ni vill veta?

Kan inte ni skriva era framgångar hittils? och rapportera mig om dom efter vägen? =) jag vill jättegärna veta och bli sporrad och peppad :)

2011-09-28
23:11:16

Klunk...
Det är bara att klunka på... Längtar till imorgon då jag får hem mina varma soppor =) ååååh ska bli såååå gott (hoppas jag) :D

2011-09-28
21:20:41

Det är ju dag 3.
Och idag så har det gått okej... Denna gång bkev det inte lika glamouröst i ett glas.. Imorgon får jag även hem lite Modifast soppor. Och dom ska jag ta 1 gång om dagen så man får ett "riktigt" mål om dagen. För det är ju en varm soppa... Då kanske det är lite lättare? :)
Hur har det gått för er idag? :) Bra? kanske dåligt? Om så, varför? :)


HEJJA =)

 

Hoppas på att modifast soppor är goda bara! Har beställt 2 paket med sparris och 2 paker med purjo/potatis soppa (tror det var så iaf)
Och 4 paket räcker i 1 månad eftersom de resterande shakes tar jag av märket naturdiet :)

Bara komma med frågor om det är något ni tänker på :)

 

.

2011-09-28
20:49:05

Jag ser er...
Jag ser att det är några som tittar in här. Kan ni inte kommentera vilka ni är och vilka mål ni har om ni också ska på en resa?
Men kan även bara berätta vilka ni är utan att ni ska göra en resa med förståss =)
HALLLÅÅÅ???? TELL ME NU DÅ :)....


2011-09-28
19:31:35

Usch mår illa..
och det är inte pga några shakes utan på dessa bilder jag ska publicera =( tycker INTE om att kika på mig själv. Men sen kanske jag gillar att se på mig själv? :) längtar efter dagen då jag väger något på 6Xkg :) well well... ska inte dra ut på de utan bara lägger ut de vidriga bilderna...


och ursäkta för jag står och håller i min iPad men det är den jag fotar med och det var lättast så :P Min digitalkamera hade inget batteri och hittade inte laddaren :)

 

 

Men jag försöker vara glad iaf, fejk!

2011-09-28
15:57:22

Försöka går..

Man kan ju i alla fall försöka göra det mer glamouröst än vad det är ;)

2011-09-28
12:02:47

Ångest..
Jag har lite ångest idag över helgen.. Ska på hockeymatch och sitta på terassen, dvs äta middag.. 3 rätters. Det är på lördagen. Men på lördag kommer jag äta då.. Men sedan direkt efter kommer jag fortsätta med mina shakes. Kan inte förstöra alltför mycket och jag behöver inte föräta mig där direkt :) Men men... lite tråkigt, men jag och min pojkvän har alltid velat sitta där :) Jag är ett lite hockeyfreak ;) Älskar Brynäs IF :) Snart ska jag gå och ta en shake.. är Lite eller ja, mycket trött. Pinapplesmak på shaken, det blir bra..


brynäs

2011-09-28
02:15:22

Test

Testar mobil blogga från sängen med den nya blogg appen :)

2011-09-28
01:33:26

Godnatt..
Nu har jag fixat klart  för idag :)
Jag sitter här ganska hungrig :/ Så lika bra att lägga sig och sova... Nu när man går på diet och måste dricka massor så går man på toa en gång i timmen minst sagt. Och förut när jag gick på diet så hände en annan olycka pga jag bara hade vätska i kroppen, ni kan nog gissa vad ;) Lite väl äckligt för att skriva ut..
Men att gå på toa några extra gånger om dagen ska nog inte hindra mig ;)
Kan ni inte kommentera med era bloggar om ni också håller på med en resa likt min? :) Skulle vara roligt att följa andra också så att man kan sporra varandra..


Sov gott.. Kram elli :)

P.S Imorgon ska jag försöka ta lite bilder på mig (dvs min kropp) :)


.

Säng

2011-09-27
23:46:47

Måste påpeka.
Använder du Google Crome så ser bloggen helt knasig ut. Välj iexplorer eller firefox eller dylikt istället så ska det nog se okej ut :)

2011-09-27
23:35:35

Nu kör jag! Dag nr:2.
Hejsan!
Detta är dag nummer 2 jag kör på min diet. Och idag var en mycket lättare dag än dag nr 1. Åh vad jag ville gå och handla något att äta - men nej.
Oj, glömde att berätta att jag går på shake diet. Tänkte försöka skriva en dagbok hur jag känner och hur det går. Vi får se, alltid när jag börjar skriva så tröttnar jag lika snabbt. Hoppas verkligen inte det denna gång :)
Heja mig..... Är det fler som också ska göra en resa för att bli lättare? =)